Diş Ağrısına Bitkisel Reçeteler



Diş ağrısından muzdarip olanlar için, diş ağrısına bitkisel çözüm olacak kür tariflerini sizler için sayfamızda paylaştık. Diş ağrısı doğal tedavisi için uygulamanız tavsiye edilen bitkisel kür tarifleri sizlerle.
Ağız içinde biriken bakteriler tüketmiş olduğumuz şekerli gıdalarla birlikte aside dönüşür ve bu asit ilerleyen zamanla diş çürüklerine, akabinde de diş ağrısına sebep olur. Diş ağrısına bitkisel tedaviyöntemleri ile çare bulmak mümkündür.
Diş ağrısından kurtulmak ve ağrının şiddetini azaltmak için aşağıda oldukça etkili diş ağrısı bitkisel reçete tarifleri verdik. Diş ağrısını geçiren doğal yöntemler sayesinde, kısa sürede diş ağrısına çare bulmuş ve bu şiddetli ağrısının hayatınızı felç etmesini önlemiş olacaksınız.
Dişte ağrısı nedenleri
  • Kırık diş
  • Çürük diş
  • Diş eti arası boşluklar
  • Diş eti hastalıkları
  • Aşırı sıcak ve soğuk tüketmek
  • Karbonhidrat bakımından zengin beslenmek

Diş Ağrısına Doğal Tedavi Yöntemleri

Diş ağrısı her ne sebepten husule geliyorsa gelsin, uygulayacağınız şu bitkisel kür tarifleri sizi sorununuzdan kurtaracaktır.
Diş ağrısı bitkisel çözüm 1
Bir tatlı kaşığı ılık hardal yağının içerisinde bir tutam zerdeçal tozu katın ve karıştırdıktan sonra ağrıyan dişe uygulayın. Beş dakika sonra su ile gargara yapın.
Diş ağrısı bitkisel çözüm 2
Bir tatlı kaşığı limona bir tatlı kaşığı şeytan tersi tozu katarak karıştırın ve ağrıyan dişe 5 dakika uyguladıktan sonra ağzınızı yıkayın.
Diş ağrısı bitkisel çözüm 3
Bir tavaya 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı atıp kızdırın, içine 3 adet kuru karanfil atın. Soğumaya bırakın. Macun kıvamına geldiğinde dişlerinize 10 dakika bırakın. Su ile durulayın.

Diş Ağrısına Bitkisel Reçeteler Diş Ağrısına Bitkisel Reçeteler Reviewed by sunwomens on 23:04:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

ads 728x90 B
Blogger tarafından desteklenmektedir.