Karlar kraliçesi olabilirsiniz


Size önereceğimiz egzersizlerle kış mevsiminin en zarif kadını olmamanız için hiçbir neden yok. Üstelik etkili, hızlı ve hiç zorlanmadan…Daracık elbiseler için düz bir karınKarnınızın üzerine yatın (Ayak parmaklarınız yere değsin). Kollarınızı 90 derecelik bir açı oluşturacak şekilde iki yana açın ve vücudunuzu kollarınızın alt kısmıyla destekleyin. Şimdi vücudunuzu yukarıya doğru ittirin ve bu pozisyonda bir dakika durun. Aynı hareketi üç kez tekrarlayın. Karın bölgenizi düzleştirmek için bir fitness stüdyosunda da kaslarınızı çalıştırabilirsiniz. Ayrıca hula hup ya da dans etmek, vücut formunuzu korumanıza yardımcı olacaktır.

Mükemmel bakım: Kompresler karın bölgesinde biriken yağlardan kurtulmaya ve bağ dokularını güçlendirmeye yardımcıdır. Ayrıca içeriğinde yeşilçay ekstresi bulunan ek besin tabletleri de etkili olur.
Miniler için güzel bacaklar
Güzel bacaklar… Bunun anlamı baldırların belirgin buna karşın bacakların uzun ve zayıf olması. Peki bu nasıl olacak? En kolayı ve eğlencelisi bisiklete binmek ya da yürümek… Her ikisinde de önemli olan vücudu germek. İşte, size gerginleştiren ve kasları güçlendiren bir egzersiz; yere oturun, sırtınızı duvara yaslayın. Bacaklarınızı öne doğru uzatın. Şimdi bir bacağınızı kaldırın ayak parmaklarınızı gerin ve kısa bir süre böyle kalın. Aynı hareketi 20 kez tekrarlayın ve diğer ayakla da aynı hareketi yapın.
Mükemmel bakım: Vücudunuza bağ dokusunu güçlendirici bir bakım kremi kullanın. Kremi sürerken baldır bölgesindeki cildi parti parti başparmağınızla ve işaret parmağınızla kaldırın ve bırakın.
“Skinny” pantolonlar için seksi kalçalarSırtüstü yatarak yerde bacaklarınızı hafifçe kendinize doğru çekin. Ayaklarınızı omuz genişliğinde yerde olacak şekilde açın. Şimdi ellerinizle kalçalarınızı destekleyin. Bundan sonra vücudunuzun üst kısmı ve kalçalarınız düz bir çizgi oluşturacak şekilde elleriniz yardımıyla kendinizi yerden kaldırmaya çalışın. Bu sırada karın ve kalça kaslarınızı iyice gerin. Aynı hareketi 15 kez tekrarlayın.

Mükemmel bakım: Özel vücut bakımları hem kan dolaşımının harekete geçmesini hem de yağ yakımının artmasını sağlar. Çamur banyoları dışında kafein içeren vücut jelleri de vücuda ısı vererek yağ yakımına yardımcı oluyor.
Dekolte için gergin göğüsler
Karnınızın üzerine yere yatın, ellerinizi omuz genişliğinde göğüs kemiklerinizin hemen yanına yerleştirin. Bacaklarınızı gevşek bir şekilde bırakın ve ayak parmaklarınızın üzerinde yükselin. Bu sırada vücudunuzu da yavaşça yukarı kaldırın ama sırtınızın ve belinizin düz bir çizgi oluşturmasına dikkat edin. Tekrar eski halinize geri dönün ve çeneniz yerden yaklaşık 5 santim havaya kalkacak şekilde yükselin. Aynı hareketi 10 kez tekrarlayın.
Mükemmel bakım: Yosun-silisyum içerikli ürünlerin metabolizmayı harekete geçirici etkisi bulunuyor.
Straples elbiseler için bakımlı kollar
Bir sandalyenin ucuna oturun bu sırada iki elinizden destek alın. Bacaklarınızı omuz genişliğinde açın. Bacaklarınızın üst ve alt kısımlarının 90 derecelik bir açı oluşturduğundan emin olun. Poponuzla sandalyenin iyice ucuna doğru kayın, kollarınızı bükün ve kalçalarınızla yere doğru eğilin. Kısa bir süre durun ve dirseklerinizi çok germeden yeniden yükselin. 20 kez aynı hareketi tekrarlayın.
Mükemmel bakım: Haftada iki kez peeling uygulayın, ardından otobronzan kullanın. Dirseklerinize daha az ürün uygulamaya dikkat edin.
Karlar kraliçesi olabilirsiniz Karlar kraliçesi olabilirsiniz Reviewed by sunwomens on 23:52:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

ads 728x90 B
Blogger tarafından desteklenmektedir.