Kérastase Soleil Serisi ile Saçlarınızı Güneşten Koruyor



Kérastase Danışman Kuaförlerinde bulunan
Kérastase Rituel Soleil ile yaz boyunca saçların güzelliği, sağlığı ve parlaklığı korunuyor. Güneşin, deniz suyunun, rüzgarın ve klorun zararlı etkilerine karşı saçlarda koruyucu bir kalkan görevi oluşturuluyor. Yıpranmış saçlara üstün teknoloj,ler ile bezenmiş bir onarma ve yeniden yapılandırma imkanı sunuluyor.
Rituel Soleil ile naturel ve boyalı saçlar, güneşe karşı tamamiyle korunuyor. Her saç tipi de güneşten farklı şekilde etkilenir. 
Recherche Avancée L’Oréal Laboratuvarları güneşe karşı hassasiyet için yeni bir derecelendirme sistemi geliştirdi.
Rituel Soleil ürünlerinin bünyesinde bulunan
Photo- Défense Filtresi saç telinde kalıcı koruma sağlıyor ve UV ışınlarına karşı yüksek dayanıklı bir koruma ile saçın içyapısında ve yüzeyinde oluşacak yıpranmaları engelliyor. E Vitamini türevleri ise saçı yenilerken özellikle boyalı saçlara göz alıcı bir parlaklık sağlıyor. Saça derinlemesine nüfuz edebilen mikro-kapsüllenmiş yağlar ve gliserin ise saça ve saç derisine esnek bir yapı katıyor.
Kérastase Soleil serisine bu yıl eklenen Recherche Avancée L’Oréal Laboratuvarları’nın patentli teknolojik aktiflerini içeren
Mikro-Koruyucu Perde, güneşe karşı hassasiyeti düşük olan boyalı saçlar için saçın rengini koruyan, olağanüstü yumuşak ve hafif saçlar yaratan bir koruma bakımıdır. Bir diğer yeni ürün olan Défense Ultime Krem ise güneşe karşı yüksek hassaiyet yaşayan boyalı saçlara yumuşak bir dokunuş, elektriklenme karşıtı etki ve saç rengini koruyan oldukça yoüun bir bakım sağlar.
Koruma aşamasında herbiri farklı saç tipine ve yaşam tarzına uygun
Mikro-Koruyucu Perde, Défense Ultime Krem, Koruyucu Yağ, Suya Karşı Dayanıklı Islak Jöle ve UV Défense Active Krem ile saçlar inanılmaz yumuşak ve parlak bir hal alıyor. Onarıcı Bakım grubunda öncelikle yıkama aşamasında kullanılan Güneş Sonrası Onarıcı Saç Banyosu ve boyalı saçlar için kullanılan
UV Défense Active Saç Banyosu yer alıyor. Yıkama aşamasını takiben gelen güneş sonrası bakım aşamasında ise
Güneş Sonrası Süt, UV Défense Active Maske ve Güneş Sonrası Serum yaz bakımının vazgeçilmez tamamlayıcıları olarak beğeni topluyor.
2008 yazında, Soleil ürünü alan tüm Kérastase tüketicilerini süprizler bekliyor: Kérastase Danışman Kuaförleri’nin hediye edeceği Kérastase Soleil çantanız ile yaz boyunca göz kamaştıracaksınız… Kérastase Soleil ürünlerinin hediyesi olan Kérastase Summer Sessions CD’nizi dinleyerek yaz tatilinize keyif katacaksınız..
Kérastase Soleil Serisi ile Saçlarınızı Güneşten Koruyor Kérastase Soleil Serisi ile Saçlarınızı Güneşten Koruyor Reviewed by sunwomens on 14:47:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

ads 728x90 B
Blogger tarafından desteklenmektedir.