Ünlülerin yaptıkları sporlar

Hangi Ünlüler Hangi Sporu Tercih EDiyor ?

Hayran olduğunuz ünlülerin formlarını korumak için yaptıkları sporları sporları merak ediyorsanız bu konu tam size göre.
Formda kalmak için sürekli spor yapan ünlülerin kimileri özel antrenörleriyle açık havada koşarken kimileri de spor salonlarını tercih ediyor. Bazıları ise Jessica Biel gibi alıyor köpeklerini ve yürüyüşe çıkıyor. Tabi tüm bunları yaparken de eşofman, spor ayakkabı, tayt, tişört gibi rahat kıyafetler seçiyorlar. Bu tarz kıyafetleri sadece spor yaparken değil, havaalanlarında, çocuklarıyla parkta oynarken, sabahın ilk saatlerinde kahve almaya giderken de giyiyorlar. Bakalım hangi ünlü nerde eşofman giyiyor, hangi ünlüler spordan vazgeçemiyor ve nasıl kıyafetler tercih ediyor.

Spor Aktiviteleri



Hilary Duff, sahilde koşu yaparken dizaltı bir tayt, gri bol bir tişört ve beyaz spor ayakkabılar giymiş. Kate Hudson, arkadaşlarıyla tenis oynarken giydiği mini tenis elbisesiyle hem spor hem de şık olmuş. Kim Kardashian, spor yaparken tayt giymeyi tercih edenlerden, spor salonunda çalışmayı tercih eden Kim siyah bir tayt ve açık renk bir mont giymiş. 2 çocuk annesi Naomi Watts, formunu bisiklete binerek koruyor. O da rahat bir eşofman ve atlet giymiş. Reese Witherspoon, çocuklarıyla softball oynarken siyah bie tayt ve atlet giymiş ama bence bu kıyafet onu olduğundan daha kilolu göstermiş.

Köpek Gezdirirken



Ünlüler köpeklerini gezdirirken, bazen kısa elbiseler tercih etseler de (Mischa Barton, Amanda Bynes gibi ) genelde eşofman va tayt gibi rahat kıyafetler giyiyorlar. Ali Larter, Jessica Biel ve Natalie Portman da öyle yapmışlar, giymişler eşofmanlarını, almışlar köpeklerini, çıkmışlar spor yapmaya.

Jessica Alba



Jessica Alba gibi çiçeği burnunda bir anne iseniz, hem fazla kilolarınızdan kurtulmak için spor yaparken hem de bebeğinizle parklarda bahçelerde oynarken sürekli eşofman, tayt gibi rahat kıyafetlerle görüntülenmek de kaçınılmaz oluyor.

Ashley ve Miley



Ashley Tisdale ve Miley Cyrus gibi işleri gereği dans da etmek zorunda olan genç oyuncular, sadece spor salonlarından değil dans stüdyolarından çıkarken de eşofmanlarıyla fotoğraflanıyorlar.

Taytlar



Hilary Duff, Kim Kardashian, Liv Tyler, Scarlett Johansson ve de Vanessa Hudgens spor yaparken tyt giymeyi tercih eden ünlülerden.

Şort



Sadece eşofmanlar ve taytlar değil kısacık şortlar da spor yaparken kullanışlı olabilir.

Botlarla



Bazı ünlüler eşofmanlarını UGG botlarla ya da çizmelerle giymeyi tercih etmiş.
Diğer aktiviteler



Yazının başında da belirtmiştim, spor kıyafetler tabi ki sadece spor yaparken giyilmiyor. Alışveriş yaparken, kahve alırken ya da rahat bir uçuş için havaalanların
Ünlülerin yaptıkları sporlar Ünlülerin yaptıkları sporlar Reviewed by sunwomens on 13:58:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

ads 728x90 B
Blogger tarafından desteklenmektedir.