Diş sallanması bitkisel tedavisi



Diş sallanmasına bitkisel çözüm, diş sallanmasına doğal çözüm, diş sallanmasına ne iyi gelir, diş sallanmasına iyi gelen bitkiler, diş sallanmasının bitkisel tedavisi, diş sallanmasına çözüm arıyorsanız makalemizin devamında bulunan bilgilere

dis-sallanmasina-bitkisel-cozum


Diş sallanmasına bitkisel çözüm, diş sallanmasına doğal çözüm, diş sallanmasına ne iyi gelir, diş sallanmasına iyi gelen bitkiler, diş sallanmasının bitkisel tedavisi, diş sallanmasına çözüm arıyorsanız makalemizin devamında bulunan bilgilere bir göz atmalısınız. Zaman zaman hepimizin karşılaştığı bir sorun olan diş sallanması için şifalı bitkilerden faydalanmak mümkün. Üstelik şifalı bitkiler sayesinde diş sallanmasının yaşattığı sorunlardan da kurtulabiliyorsunuz.



Diş sallanması için aşağıdaki kürü uygulayın ve kullanın. Diş sallanmasının tedavisi için önerilen bu kür tarifi düzenli olarak kullanıldığı zaman sizi sıkıntınızdan kurtaracaktır. Diş sallanması bitkisel tedavisi için hazırlanacak olan tarif hem çok pratik hem de uygulaması kolaydır. Büyük küçük herkes diş sallanması doğal çözüm yöntemini güvenle deneyebilir



Diş sallanmasına bitkisel çözüm
Malzemeler
  • Andız kökü
  • Sarmısak
  • Şap
  • Üzüm sirkesi
  • Elma
  • Kır nanesi
  • Sirke
Hazırlanışı ve kullanışı ise şöyledir:

Sarımsak ile beraber ezilen andız kökü, macun kıvamına gelene kadar yoğurulmalı, daha sonra sallana dişe sürülmelidir. Şap ta diş sallanmasına iyi gelen bir diğer malzemedir. Toz haline getirilen şap diş etlerine sürülür, on dakika bekletilir ve ılık su ile ağız çalkalanır.

Yemeklerden sonra ağzınızı üzüm sirkesi ile çalkalamanız da diş sallanmasına doğal çözüm olur.Kır çiçeği taze olarak yenilebileceği gibi haşlanarak elde edilen peltesini dişlere sık sık sürmekte çok yararlıdır. Diş sallanması için kır nanesi ve sirke karıştırılarak kullanılabilecek bir diğer bitkisel yöntemdir.
Diş sallanması bitkisel tedavisi Diş sallanması bitkisel tedavisi Reviewed by sunwomens on 08:26:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

ads 728x90 B
Blogger tarafından desteklenmektedir.