Diş teli nasıl takılır?



Diş telleri nasıl takılır, diş teli nasıl takılıyor, diş teli taktırmak nasıl olur, diş teli takımı, diş teli taktırmak isteyenlerin en çok merak ettikleri hususlardan bir tanesi olan iş teli

Diş telleri nasıl takılır, diş teli nasıl takılıyor, diş teli taktırmak nasıl olur, diş teli takımı, diş teli taktırmak isteyenlerin en çok merak ettikleri hususlardan bir tanesi olan iş teli nasıl takılır, sorusunu sizler için uzmanlarımıza sorduk. Diş teli taktırmayı düşünenler için işte diş teli takımı hakkında merak edilenler.



Diş teli takma işlemi öncesinde ilk olarak dişleri pürüzsüzleştirme işlemi yapılmaktadır. Daha sonra dişlere bonding ismi verilen bir malzeme sürülür. Bu malzeme sürüldükten sonra braketlerin içine kimyasal ya da ışıkla sertleşen yapıştırma malzemesi konulur ve diş üzerine yapıştırılır.



Tüm bu işlemler sonucunda diş teli takımı için fazlalıklar alınır. Işıkla sertleşme mümkünse, ışık tutulur. Tüm dişlere braketler yerleştirdikten sonra içinden tel geçirilir ve sonrasında braketler lastiklerle sabitlenir. Toplamda yarım saat içinde işlem tamamlanmış olur. İşlem esnasında hiçbir ağrı ve sızı duyulmaz.
Diş teli nasıl takılır? Diş teli nasıl takılır? Reviewed by sunwomens on 14:04:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

ads 728x90 B
Blogger tarafından desteklenmektedir.