Dil temizliği nasıl yapılır?



Dil temizliği nasıl yapılmalı dil temizliğinin önemi dil temizliği nasıl olmalı dil temizliği için ne yapılmalı dilimiz nasıl temizlenir merak edilen bu sorunların yanıtları sagliksiteniz.com’da! Ağzınızın içinde komple bir temizlik




Dil temizliği nasıl yapılmalı dil temizliğinin önemi dil temizliği nasıl olmalı dil temizliği için ne yapılmalı dilimiz nasıl temizlenir merak edilen bu sorunların yanıtları sunwomens.blogspot.com’da!



Ağzınızın içinde komple bir temizlik yapmak istiyorsanız eğer, dilinizin ve damağınızın da temizliğine özen göstermeli ve kesinlikle aksatmamalısınız. Dil temizliği yapmak için dişlerinizi düzenli fırçalayın ve her dişlerinizi fırçaladığınızda dilinizi de fırçalayarak temizleyin. Dişlerin fırçalanması esnasında damağın ve dilin fırçalanması ağız içinde yeterli hijyenin olmasını sağlar.



Gün içinde tüketmiş olduğumuz yiyecekler dişlerimizi kirletmekte ve diş aralarında artıklar ağız içinin mikrop yuvası haline dönüşmesine neden olmaktadır. Hem dişlerin korunması hem de temiz bir bakım yapılması için günde en az 2 defa dişler ve dil fırçalanarak temizlenmelidir. Sağlıklı bir ağız, diş ve dile sahip olmak için bu alışkanlık sürekli devam ettirilmelidir.

Dil temizliği nasıl yapılır? Dil temizliği nasıl yapılır? Reviewed by sunwomens on 08:10:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

ads 728x90 B
Blogger tarafından desteklenmektedir.