Ağızdaki bakterileri ne öldürür?



Ağız bakterileri nasıl öldürülür ağız bakterileri nasıl yok edilir ağızdaki bakterileri yok etmek ağızdaki bakteriler nasıl temizlenir ağızdaki bakteriler için gargara sagliksiteniz.com’da açıkladı. Hem ağzın hem de nefesin kokmasına yol



Ağız bakterileri nasıl öldürülür ağız bakterileri nasıl yok edilir ağızdaki bakterileri yok etmek ağızdaki bakteriler nasıl temizlenir ağızdaki bakteriler için gargara sagliksiteniz.com’da açıkladı.

Ağızdaki bakterileri ne öldürür?
Hem ağzın hem de nefesin kokmasına yol açan ağız bakterilerinden kurtulmak için, şifalı bitkilerden ya da doğal yöntemlerden faydalanabilirsiniz. Tıp literatüründe “Halitosis” olarak isimlendirilen nefes kokması sorununa ağız içindeki bakteriler yol açmaktadır. Ağız içindeki bu bakterilerin yol açtığı o kötü koku kişinin sosyal yaşamını, iş, arkadaş, aile yaşamını ve cinsel ilişkilerini olumsuz etkilemektedir.

Normal şartlarda da ağız içinde bir takım bakteriler bulunmaktadır. Ancak bunların içinde çok az da olsa uçucu sülfür bileşikleri üreten bakteriler bulunuyor ve işte bu bakteriler nefesin kokmasına sebep oluyor. Kahve, alkol, sigara ve bir takım yiyecekler bu bakterilerin üremesine zemin hazırlamaktadır.

Diş ve diş eti hastalıkları da bu kötü kokan bakterilerin üremesini hızlandırır. Ağızdaki bakterileri öldürmek için dişlerinizi düzenli fırçalayın ve dişlerinizi fırçalarken hem damağınızı hem de dilinizi de fırçalayın. Nane, maydanoz, anason ve kamkat ağızdaki bakterileri yok etmede birebirdir.

Ağızdaki bakterileri ne öldürür? Ağızdaki bakterileri ne öldürür? Reviewed by sunwomens on 08:15:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

ads 728x90 B
Blogger tarafından desteklenmektedir.