Diş ağrısını kesen yöntemler neler?




Diş ağrısını kesmek için diş ağrısını ne keser diş ağrısı kesen uygulamalar nelerdir diş ağrısını kesmek için evde çözüm evde diş ağrısı nasıl kesilir diş ağrısını kesmenin yöntemleri hakkında sagliksiteniz.com




Diş ağrısını kesmek için diş ağrısını ne keser diş ağrısı kesen uygulamalar nelerdir diş ağrısını kesmek için evde çözüm evde diş ağrısı nasıl kesilir diş ağrısını kesmenin yöntemleri hakkında sagliksiteniz.com adresinde detaylı bilgileri bulabilecekseniz.



bir döneminde karşılaştığımız sorunlardan birisi olan diş ağrısı, evde uygulayacağımız bir takım pratik yöntemler sayesinde ortadan kaldırılabiliyor. Bazılarımız diş ağrısını kesmek dişe rakı, kolonya, aspirin ile baskı uygularız. Peki bu yöntemler gerçekten işe yarıyor mu?



Diş ağrısı kesmede kullanılan bu yöntemler kesinlikle kullanılmamalıdır. Çünkü bu tür uygulamalar dişe ve diş etlerine zarar vermektedir. Üstelik ağrıyı kestiği falan da yoktur. Ağrıyan diş üzerine konan bu tür şeyler kimyasal içerikli olduklarından dolayı diş etinde ve çevredeki yumuşak dokularda tahrişlere yol açmaktadır.



Diş ağrısını kesen yöntemler nelerdir?
Diş ağrısını dindirmek için ağrı kesici ilaç kullanabilirsiniz. Diş ağrısına iyi gelen, ağrıyı hafifletici özelliği bulunan şifalı bitki çaylarından da (zencefil, nane vs.) yudumlayabilirsiniz. Tuzlu su veya adaçayı ile gargara yapmakta iyi gelecektir. Diş oyuklarına ise karanfil yağı (eugenol) emdirilmiş pamuk konulabilir.

Diş ağrısını kesen yöntemler neler? Diş ağrısını kesen yöntemler neler? Reviewed by sunwomens on 08:25:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

ads 728x90 B
Blogger tarafından desteklenmektedir.