Geçmeyen diş ağrısı için neler yapılabilir ?

Geçmeyen diş ağrısı için neler yapılabilir ? ile ilgili görsel sonucu

Geçmeyen diş ağrısı için neler yapılabilir ?

Geçmeyen diş ağrısı size kabus dolu anlar yaşatabilir.Dişiniz çok fazla ağrıyor, ancak uyguladığınız tedaviye rağmen geçmiyor mu? Dişinize tedavi uygulandığı sırada ağrı duyuyorsanız. Bu ağrıdan nasıl kurtulabilirsiniz ? Ağrı neden kaynaklanmaktadır?
Geçmeyen diş ağrısı için neler yapılabilir ? ile ilgili görsel sonucu

Geçmeyen diş ağrısı için yardımcı olabilecek bazı maddeler;

1- Yapılmakta olan tedavi yeterli düzeyde olmayabilir. Dişinizdeki çürük temizlenmesi esnasında birazda olsun kalma durumu olabilir. Dişiniz için kanal tedavisi yapılmış ise tam anlamı ile temizlik yerine getirilememiştir. Bu durumda sürekli olarak kanal tedavisi uzmanına gitmeniz gerekir.
2- Çürük olan dişinizi çektirdiniz ancak yerindeki ağrı haftalar olmasına geçmediyse, çekim esnasında diş kökünden bir parça diş etinizde kalmış olabilir. Yirmi yaş diş kökleri rahat bir şekilde kopmaktadır. Diş etinde kalabilir. Film çektirerek bu durum net bir şekilde anlaşılabilir.
3- Alt dişlerin çekim işlemlerinden sonra ağrı meydana gelirse, çekilen diş yerine yiyecek girerek iltihaplanmasına neden olmuş olabilir.
4- Tüm işlemler doğru şekilde uygulanmış olabilir fakat derin olarak yapılacak dolgu işlemlerinde hassasiyet birkaç hafta daha sürebilir. Bu durumda biraz beklemeniz gerekir.
5- Geceleri uyku esnasında dişlerinizi sıkıyorsanız, tedavi uygulanan dişi sıktığınız için ağrı devam edeceğinden, gece plağı dişinize yapılabilir.
6- Dişler kompleks yapılarda ve kendisini sürekli olarak yenileme özelliği taşımayan yapılardır. Çekilecek filmlerde görülemeyen bir takım problemler olabilmektedir. Her zaman en doğru olan uygun hekimi seçmeniz olacaktır.
Geçmeyen diş ağrısı için neler yapılabilir ? Geçmeyen diş ağrısı için neler yapılabilir ? Reviewed by sunwomens on 09:07:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

ads 728x90 B
Blogger tarafından desteklenmektedir.