Erkeklerde hormon tedavisi nasıl yapılır?

Erkeklerde hormon tedavisi nasıl yapılır? ile ilgili görsel sonucu

Erkeklere hormon tedavisi erkeklere hormon tedavisi erkeklere hormon takviyesi erkeklere hormon tedavisi nasıl uygulanır erkekler için hormon tedavisi erkeklerde hormon tedavisi nedir ve nasıl yapılır sizler için sagliksiteniz.com ekibi araştırdı.

İlgili resim


Erkeklik hormonu olan testosteron normal sınırın altına düştüğü zaman depresyon, kalp hastalığı, şeker hastalığı, cinsel istekte azalma, kansızlık, sıcak basma ve terleme gibi şikayetlere ve sağlık sorunlarına neden olmaktadır. Nasıl ki kadınlarda östrojen hormonu ilerleyen yaşla birlikte azalıyor ve kadınlar menopoz dönemine giriyorsa, erkeklerde de andropoza girme söz konusudur.
İlgili resim
İlerleyen yaşlarda testosteron hormonunda eksiklik olması normal karşılanır; ancak bu sorun genç yaşta meydana gelmiş ise, sorunun ciddi bir şekilde tedavisi yapılmalıdır. İlerleyen yaşta da olsanız yine de hormon tedavisi görerek yaşanan şikayetleri en aza indirmelisiniz.
Erkeklerde hormon tedavisi nasıl yapılır? ile ilgili görsel sonucu
Erkeklerde testosteron hormonu tedavisinde bu hormon vücuda enjekte edilebileceği gibi, jöle şeklinde hazır edilip parçalar halinde deri ya da ağız yoluyla da verilmektedir. Testosteron hormonu eksikliği zaman güç kayıpları da meydana geliyor. Testosteron hormonu eksikliği bulunan erkeklere hormon tedavisi uygulandığında kasla güçleniyor ve yürüme daha da kolaylaşıyor. Testosteron tedavisi ile fiziksel güç artabilir, prostat kanseri riski azalabilir.
Erkeklerde hormon tedavisi nasıl yapılır? Erkeklerde hormon tedavisi nasıl yapılır? Reviewed by sunwomens on 04:01:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

ads 728x90 B
Blogger tarafından desteklenmektedir.