Diş Ağrısı En Kısa Zamanda Nasıl Geçer

Diş Ağrısı En Kısa Zamanda Nasıl Geçer

Diş ağrılarında özellikle çürük diş ağrılarında, en etkili yöntem dişin ilk ağrımaya başlarken veriği sinyaller hissedildiğinde Anti-biyotik tedavisine başlanmasıdır. Genellikle ağrının dozunun artmasına neden olan ihmallerin sonucunda yaşanan diş ağrılarında da ilk yöntem olarak ağrıya sebeb olan iltihabın kurutulması ve devamında gereken tedavi metoduna geçilmesi açısın anti-biyotik kullanımı şarttır.
Klamoks, Amoklavin ve Augmentin halk arasında en yaygın olarak kullanılan antibiyotik ilaçlardandır. 1000 mg’lık 10 ve 14 tabletlik iki türü olan bu antibiyotik ilaçla; diş iltihabının sevyesine göre 626 mg’lık olarak da hastaya reçete edilebilmektedir.
Bu ilaçla diş apsesine bağlı olarak ortaya çıkan diş ağrıları için güçlü bir ağrı kesici antibiyotiktir. Dişinde şişme olan kişiler doktora gittikleri zaman ilk olarak bu ilaç verilmektedir. 5 gün içinde apsenin oluşturmuş olduğu şişliği ve bu süre içinde yaşanan ağrıları giderme özelliği bulunmaktadır. Ardından apse geçtikten sonra dişin tedavisi için gerekli işlemlere başlanır.
Diş Ağrısı En Kısa Zamanda Nasıl Geçer Diş Ağrısı En Kısa Zamanda Nasıl Geçer Reviewed by sunwomens on 12:40:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

ads 728x90 B
Blogger tarafından desteklenmektedir.