Sağlıksız Yürüyüşünüz Sizi Hasta Edebilir




Kişinin ayağındaki anatomik bir farklılığın, anatomik bir bozukluğun kişinin rahat yürümesini engellediği gibi beden sağlığının da bozulmasına yol açmaktadır.
Sağlıklı yaşam ayaklardan başlar, insan vücudunu bir binaya benzetirsek, ‘Eğer temel sağlam olmazsa inşaatın da sağlam olmasını bekleyemezsiniz. Yani eğer ayaklarınız sağlıklı değilse omurganın sağlıklı olduğunu düşünemezsiniz. Bu nedenle basınç problemleri ve ayaktaki sorunun erken teşhisle çözümü çok önemlidir.
Ayaktaki rahatsızlıkların ‘yürüyüş analizi’ ile tespiti mümkündür, bu konuda özel olarak geliştirilmiş bir cihazla ayağın röntgen filimleri çekilebilmektedir. Bu analizin yapıldığı cihaz, kızılötesi ileri teknoloji ile çalışan bir tarayıcıdır.
İnsan vücudundaki tüm omurgaları tutan organın ayaklarda bel fıtığı, topuk dikeni, tırnak batması gibi sorunların temelinde de basınç problemleri yatmaktadır. Buradaki basınç tekniği çok önemli. Bu bazen fizyolojik, bazen genetik, çoğu zamanda da yanlış ayakkabı seçiminden kaynaklanabiliyor.
Kişinin yürüyüşü, aynı zamanda da o kişinin rahatsızlığını da ortaya koymaktadır. Ayaktaki anatomik olarak bir farklılık, kişinin sağlığının bozulmasına neden olabiliyor. Yüksek ya da düz taban ya da taban çökmesi gibi sorunları ‘yürüyüş analizi’nde rahatlıkla görebilmektedir. Bunun yanında kişinin topuk dikeni rahatsızlığı olup olmadığını, eğer varsa bunun nedenlerini de görebilir vede anlayabiliriz. Aynı zamanda da bireyin düz taban olup olmadığını, içe ya da dışa basıp basmadığını da yine bu analizle tespit edilebilmektedir. Sadece görmekle de kalmayıp, bunu rakamsal olarak da ifade edebilmektedir. Yani vücudumuzun sağ veya sol ayağımıza ne kadar baskı uyguladığını oranlarla da tespit edebiliyor.
Birçok rahatsızlığın içe basmak, dışa basmak, düz tabanlık gibi sorunların, ilerleyen yaşla birlikte tedavi edilmesinin zorlaştığını, ancak ‘yürüyüş analizi’ ile birlikte bu sorunların erken teşhis edilebilindiğini bilmekte fayda var. Bu durumun da tedavide sonuç alınmasını kolaylaştırmaktadır. Düz taban doğmuş bir çocuğun sorunu, 6 yaşına kadar erken teşhis edilebilirse; onun bu sorunu rahatlıkla çözülebiliyor. Yani bu çocuk düz tabanlıktan kurtulabilir. Yüksek taban dediğimiz, bir başka ifadeyle de ayağın orta kısmının yüksek olması durumunun tam anlamıyla geçmesi mümkün olmamakla birlikte bu durumun bedene verdiği çok ciddi rahatsızlıkları ortadan kaldırmakta mümkün. Bazı
Diyabetik hastaların ayaklarının da adeta bir kağıt kadar ince olmasından kaynaklı, bu hastaların bir çorabın dikişinden dahi etkilendiği gibi kullanılan ayakkabı da büyük önem taşımaktadır, kişinin basınç problemi tespit edilip kişiye özel uygun tabanlı ayakkabı kullanımının sağlanması halinde diyabetik hastanın ayağında herhangi bir yara oluşmayacağı gibi kapanmış bir yaranın tekrarlanmasının da önüne geçilebilmektedir. Ayrıca bu yaralardan kaynaklı oluşan yara izleri de TCA Asiti % 40 lık oran uygulamaları , TCA  Asiti uygulama sonrası b5 vitamini, E vitamini, çinko oksitli pişik kremi ve çay ağacı yağının yara üzerinde kullanımı sonrası bu yara izlerini de, tamamen ortadan kaldırılabilmektedir.
 Bu tür rahatsızlıklarda üretim teknikleri, kullanılan malzeme kaliteleri, ekolojik çalışmaları ve ekonomik fiyatlandırmaları açısından ” DOA kozmetik ” firmasını gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
Sağlıksız Yürüyüşünüz Sizi Hasta Edebilir Sağlıksız Yürüyüşünüz Sizi Hasta Edebilir Reviewed by sunwomens on 01:37:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

ads 728x90 B
Blogger tarafından desteklenmektedir.