Sperm kalitesini artıran besinler

sperm kalitesini artıran besinler ile ilgili görsel sonucu
Erkeklerin vücutlarında bulunan sperm üretimi son derece önemlidir. Sperm kalitesizliği ile karşı karşıya kalan pek çok erkek var ve giderek de bu sayıda artış gözlenmektedir. Spermlerin yetersizliği ve kalitesinde bozukluk olması gebeliğin önündeki en büyük engellerden biridir. Spermlerin kalitesini yükseltmek için doğal yiyeceklerden faydalanmalı ve sperm kalitesi ile birlikte sperm hareketliliğini de arttırmalıdır.
İlgili resim
Sperm kalitesini arttıran besinler hakkında açıklamalarda bulunan uzmanlar, çocuk sahibi olmakta zorlanan ve sorunun spermlerden kaynaklandığı durumlarda erkeklere tavsiye ettiği yiyecek maddelerinin başında “Lycopene” (likopen) geliyor. Likopen anormal sperm hücrelerini azaltıyor. Likopenden zengin gıdalar tüketerek sperm kalitesini arttırabilirsiniz.
İlgili resim
Sperm kalitesini yükselten gıdalar şunlardır: Maydanoz, Nane, tarçın, Fesleğen, Kekik, Vanilya, Hardal, Roka, Şalgam, Zencefil, Ayçiçeği, Kuşkonmaz, Kereviz, Enginar, Bezelye, Yumurta, Hindi, Antep fıstığı, Susam, Badem,Ceviz ve fındık,Salatalık,Sivri biber,Bal,Pekmez,Muz,Çilek,Avakado,İncir ve Hurma
Sperm kalitesini artıran besinler Sperm kalitesini artıran besinler Reviewed by sunwomens on 08:30:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

ads 728x90 B
Blogger tarafından desteklenmektedir.