Kral Diyeti


Uyarı: Bu uygulanması çok basit bir diyet fakat zayıf iradeliler için bu kadar kolay değil. Eğer ince yapılı olmak istiyor öldürücü bir vücuda sahip olmak istiyorsanız, enerjiyle yüklenmek istiyorsanız, eğer sağlıklı bir yasamla bağdaşmış bir besin planı istiyorsanız bu plan tam sizin için.

Kahvaltınızı krallar gibi yapın
Kahvaltı gününüzün en uzun ve önemli öğünüdür. Günlük bütün ihtiyaçlarınızı karşılar. Sabah kahvaltısında dilediğiniz kadar çok yiyebilirsiniz çünkü gün içerisinde sabah kahvaltısını sonuna kadar yakıp gönül rahatlığıyla yatağınıza yatarsınız. Yulaf, yumurta yiyin, süt için. Sonunda yaban mersini ya da dut yiyin. Tatlandırıcı kullanmayın.

Öğle yemeğinizi prensler gibi yapın
Günün ikinci büyük öğünü öğle yemeğidir içerisinde protein karbonhidrat ve yağ içerir. Izgara tavuk ve yanında bulgur güzel bir öğle yemeği örneğidir. Bazı yeşil vejeteryanların atmalarına göre öğlen yemeğinde kuşkonmaz brokoli ıspanak vs. gibi besinler önerirler. Yarım haşlanmış patates size günlük vitamin ve mineral eksiğinizi karşılamaya yeter. Yağdan kesinlikle uzak durun.


Akşam yemeğini tokmuş gibi yiyin
Akşam yemeği sizin en kısa yemeğiniz olmalı. Gün içerisinde yeterince güzel beslendiniz ve daha fazla kaloriye htiyacınız yok. Yeterince protein yağ ve yeşillik yediniz. Eğer kilo vermek istiyorsanız kesinlikle yağı kesmelisiniz porsiyonunuz elinizin büyüklüğünde olmalı ve yemeğinizde yağ oranı başparmak tırnağınız kadar olmalı. Unutmayın, ceviz çok iyi bir doymamış yağ ve omega 3 kaynağıdır.

Ara öğünler
Eğer canınız biraz tatlı çekerse, kendinizi meyve ya da soğuk yoğurda yöneltin.

Yüksek istek durumu
Bu diyet esnasında yeme isteği hepimizin karsılaştığı bişeydir. Diyete başladıktan 6 hafta sonra cheesecake gelirse ne yapmalısınız?
  • 20 dakikalığına oturun
  • Cheesecake’in tadını hatırlayın ya da isteğinizi yanınızda hissedin.
  • Tadı neye benziyordu? Midenize indiğinde kendinizi nasıl hissediyordunuz? Bittikten sonra nasıl hissediyordunuz?
Eğer bunları düzgün bir şekilde uygularsanızmin olun bir daha bu tarz istekleriniz olmayacak.
Kral Diyeti Kral Diyeti Reviewed by sunwomens on 06:38:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

ads 728x90 B
Blogger tarafından desteklenmektedir.