South Beach Diyeti

south beach diyeti ile ilgili görsel sonucu

Zaten harika bir vücudu olan Jessica Simpson, Dukes of Hazzard’da Daisy Duke olarak mini kıyafetler giymek için kapsamlı bir diyet ve egzersiz pogramlarını uygulayarak vücudunun muhteşem görünmesini garanti altına aldı. Bunda haftada altı gün antreman yapmasının yanı sıra, South Beach diyetini de uygulamasınında payı var.
Mini kıyafetlerde giymeye hazır mısınız? İşte South Beach diyetinin ayrıntıları.. South Beach diyeti ne düşük karbonhidratlı ne de düşük yağlı bir diyet programı.

South Beach diyeti, yağı ve karbonhidratları daha sağlıklı olan yiyecekleri seçmenize yardımcı oluyor. Kötü karbonhidrat ve yağları almadan kendinizi çok daha iyi hissetmenizi de sağlıyor. Sonuç olarak, daha da sağlıklı oluyorsunuz ve kilo vermeye başlıyorsunuz. Sadece ilk iki haftasında bile 4– 6 kilogram arasında kilo veriyorsunuz.

Neden South Beach?
  • Normal miktarda kırmızı et, tavuk, hindi, balık ve kabuklu deniz ürünlerini yiyebileceksiniz.
  • Bu diyet programında bol bol sebze yiyeceksiniz. Yumurta, peynir ve fındık bile yiyebileceksiniz.
  • Soslu zeytin yağla hazırlanmış salata çeşitlerinde yiyebileceksiniz.
  • Bir gün içerisinde üç öğün yemek yiyebilirsiniz, üstelik açlığınızı giderecek yiyecekleri yiyebileceksiniz.
  • Vücudunuza zarar vermeden ve aç kalmadan planlı bir diyet programıyla zayıflayacaksınız. Ve bu akıllı diyet programıyla kendinizi iyi hissedeceksiniz.
  • İsteseniz de istemeseniz de sabah ve öğle arasında atıştırmalar yapmak isteyeceksiniz. Akşam yemeğinden sonra tatlı bile yiyebilirsiniz
South Beach Diyeti South Beach Diyeti Reviewed by sunwomens on 06:35:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

ads 728x90 B
Blogger tarafından desteklenmektedir.