Diş Teli Uygulaması ile Mükemmel Dişlere Kavuşmak

Diş Teli Uygulaması ile Mükemmel Dişlere Kavuşmak ile ilgili görsel sonucu

Diş Teli Uygulaması ile Mükemmel Dişlere Kavuşmak

Diş teli ağız ve diş sağlığının önemli bölümlerinden olan ortodontinin en yaygın tedavi şeklidir. Diş teli uygulaması ile, çarpık, yamuk dişler tedavi edilir ve mükemmel dişlere kavuşursunuz. Diş teli tedavisi sayesinde mükemmel dişlere kavuşursunuz. Diş teli günlük hayatınıza müdahale etmeden, rahat ve kolay bir şekilde tedavi imkanı sunmaktadır.
Diş Teli Uygulaması ile Mükemmel Dişlere Kavuşmak ile ilgili görsel sonucu

Diş Teli Çeşitleri

Diş teli birçok çeşitte plaktan oluşmaktadır. Bunlar; metal diş teli, porselen diş teli, lingual diş teli ve şeffaf plaklardır. Kişinin yaşı, çalışma koşulları, estetik kaygıları gibi nedenler uygulanacak diş teli yöntemini belirleyen faktörlerdir. Genelde diş teli dendiğinde akla gelen yöntem metal diş teli tercih edilirken, daha estetik kullanım için şeffaf plaklar tercih edilmektedir. Telsiz ortodonti olarak adlandırılan şeffaf plaklar en estetik diş teli tedavisidir, ancak iyileşme oranı metal diş teline göre daha azdır.
Burada dikkat edilmesi gereken şey şudur; tüm diş teli çeşitleri aynı sonucu vermektedir. Bu sebeple estetik kaygılar, maddi durumlar gibi nedenlerle hasta hangi diş teli çeşidine karar verirse o uygulanır. Metal diş teli fiyat olarak en uygun olanıdır. Ancak diş teli çeşitleriarasında  görüntü olarak en dikkat çeken de budur. Hastalar bu sebeple 20’li yaşlardan sonra metal diş teli yerine porselen diş tellerini tercih etmektedir. Görüntü konusunda rahatsızlık yaşayacağını düşünen, estetik kaygılar yaşayan hastalar için tercih edilmeyen diş teli çeşididir. Diğer taraftan dişlerin ön tarafına değil de arka tarafına yerleştirilen lingual braketler de son zamanlarda popülerliği gitgide artan diş teli çeşitlerindendir.

Diş Teli Uygulaması ile Mükemmel Dişlere Kavuşmak ile ilgili görsel sonucu

Diş Teli Tedavisi ile Gülüşünüzü Gizlemeyin

Diş teli ile yamuk, eğri, ters dönmüş dişleriniz tedavi edilerek %100 başarı oranı sağlanır ve hayal ettiğiniz gülüşe kavuşursunuz. Estetik diş hekimliğinin ilk aşaması olarak görülen diş teli uygulaması aynı zamanda çene cerrahisi ile ilgili olması sebebiyle doğal bir ihtiyaçtır. Dişleklik, çene geriliği gibi problemler de giderilebilir, diş teli ile hayal ettiğiniz dişlere kavuşabilirsiniz.

Dentataşehir, ataşehirdeki şube ve merkez kliniğinde ortodonti ve diş teli tedavisi ile sizlere güzel gülüşler sunuyor.
Diş Teli Uygulaması ile Mükemmel Dişlere Kavuşmak Diş Teli Uygulaması ile Mükemmel Dişlere Kavuşmak Reviewed by sunwomens on 08:57:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

ads 728x90 B
Blogger tarafından desteklenmektedir.