Bebek sahibi olmak isteyen çiftler hangi sıklıkta ilişkiye girmeli?



Çocuk sahibi olmak için plan yapanların merak ettiği soruların başında çocuk sahibi olmak için ne yapmalı, bebek sahibi olmak isteyen çiftler ne yapmalı ve bebek sahibi olmak için ne kadar arayla cinsel ilişkiye girilmelidir geliyor, sunwomens.blogspot.com’da sizler için uzmanlarımız açıkladı.
Gebe kalmakta sıkıntı yaşayan çiftlerin hamileliği kolaylaştırmak için cinsel ilişkiye girme zamanları büyük bir önem taşımaktadır. Düzenli olarak ilişkiye girenlerin zamanlamalarına dikkat çeken uzmanların tavsiyesi 3 günde bir cinsel ilişkiye girmektir.
Bebek sahibi olmak isteyen her çift en az 3 gün süre ile ilişkide bulunmalıdır. Çünkü erkek spermi 3 günde kaliteli bir düzeye ulaşmaktır. En az 3 gün veya daha fazla sürede cinsel ilişkide bulunmak, spermin etkisini arttırır. Ancak kadınların yumurtlama dönemi de baz alınmalıdır.
Erkeğin spermi güçlenmesi yanı sıra, kadınların yumurtlama döneminde ilişkiye girmek de çocuk sahibi olmayı aktif kılar. Sağlıklı kadınların adet kanamasının ilk gününden itibaren 14 gün boyunca yumurtlama dönemleridir. Kadınların yumurtlama öncesi 3 gün ve sonraki 3 gün gebelik ihtimali yüksektir.
Bebek sahibi olmak isteyen çiftler hangi sıklıkta ilişkiye girmeli? Bebek sahibi olmak isteyen çiftler hangi sıklıkta ilişkiye girmeli? Reviewed by sunwomens on 08:10:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

ads 728x90 B
Blogger tarafından desteklenmektedir.