Sebebi açıklanamayan kısırlık tedavisi



Bebek sahibi olmakta zorlanan çiftlere yapılan açıklamalardan birisi olan “çocuğunuzun olma nedeni açıklanamıyor” gibi durumlarda sebebi açıklanamayan kısırlığın tedavisi nasıl yapılır, nedeni bilinmeyen kısırlık tedavisi ve sebebi bilinmeyen infertilite tedavisi hakkında merak edilenler

Birçok çiftin neden çocuğu sahibi olamadığı kesin olarak bilinmez ve bu durumda tıpta sebebi açıklanamayan kısırlık (infertilite) adı verilmektedir. Çocuk sahibi olamama nedeninin bilinmemesi günümüzde birçok çiftin nefret ettiği açıklamalardan bir tanesidir. Peki, nedeni açıklanamayan kısırlığın tedavisinde nasıl bir yöntem uygulanır? Sebebi bilinmeyen kısırlık tedavisi nasıl yapılır uzmanlarımız sizler için açıkladı.
Sebebi bilinmeyen kısırlık tedavisinde akupunktur yöntemi uygulamasına başvurulur. Akupunktur ile nedeni açıklanamayan kısırlığın tedavisinde büyük başarılar elde edilir. Aslında birçok rahatsızlığın nedeni bilinir. Ancak bu nedenin ortaya çıkmasını sağlamak için uzunca bir zaman gerekebilir. Nedeni açıklanamayan kısırlıkta da durum böyledir. Uzunca bir zaman gerekir fakat çiftler beklemekten yana olmazlar. Ümitsizliğe kapılırlar ve karamsarlığa düşerler. Böyle durumda nedeni bilinmeyen kısırlığın sebebi açıklanana kadar akupunktur uygulamasına başvurulabilir.
Sebebi açıklanamayan infertilite de, insanın vücut kimyasına, psikolojisine, kendi kırılganlığına, tiroit başta olmak üzere çeşitli hormonal dengesine, stres oluşturan dengelere bakmak gerekir. “çocuğunuzun olma nedeni açıklanamıyor” denilen çiftler çaresizliğe düşerler. Onları bu çaresizlikten kurtarmak için akupunktur tedavisi yeni bir kapı aralamaktadır.
Sebebi açıklanamayan kısırlık tedavisi Sebebi açıklanamayan kısırlık tedavisi Reviewed by sunwomens on 08:12:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

ads 728x90 B
Blogger tarafından desteklenmektedir.