Dolgulu Diş ve Çürük Diş Ağrılarında

Çürük Diş Ağrılarında

Tuzlu su ile birkaç dakika gargara yapmayı deneyin. Yarı yarıya sirkeyle (elma üzüm fark etmez) karıştırılmış su ile yine birkaç dakika gargara yapın.
10 tane kadar kuru karanfili öğütüp yarım su bardağı ılık suda 3 – 5 dakika demledikten sonra rengi değişen bu suyu soğutun ve gargara yapın. Veya karanfili ağzınızda çiğneyip çürüğün üzerinde bekletin. Karanfilin uyuşturma etkisi ağrıyı dindirmeye yardımcı olacaktır.
Ezilmiş veya ağzınızda çiğnediğiniz 1 – 2 diş sarımsağı çürük dişin üzerinde bekletin. Bu bölgedeki iltihabın dolayısıyla iltihabın neden olduğu basınç ağrısını azaltabilir ve ağrıya neden olabilecek her türlü bakteriyi yok eder.

Dolgulu Diş Ağrılarında

İlgili bölgeyi olabildiğince soğutun. Soğuk suyla gargara yapın. Veya küçük bir buz parçasını yanakla ilgili dişin tutunduğu damak arasında eriyene kadar bekletin.
Ağrı kesici kullanmayı deneyin, kullanırsanız aç karnına veya yemekten birkaç saat sonra kullanın. Ağrı kesici temin ederken tercihi eczacıya bırakın. Kullandığınız başka bir ilaç varsa söyleyin, sıradışı bir durumunuz varsa alerji vb. gibi bunu da bildirin.
Dolgulu Diş ve Çürük Diş Ağrılarında Dolgulu Diş ve Çürük Diş Ağrılarında Reviewed by sunwomens on 12:48:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

ads 728x90 B
Blogger tarafından desteklenmektedir.