Gebelikten korunma iğneleri zararları

gebelikten korunma iğneleri zararları ile ilgili görsel sonucu

Gebelikten korunma aylık iğne zararlarıdoğum kontrol iğnelerinin zararları nelerdir, hamilelikten korunma iğnelerinin zararları, hamilelikten korunma iğnesinin zararları nelerdir, gebelikten korunma iğnelerinin yan etkileri, hamilelikten korunma iğnesi yan etkileri nelerdir sizler için araştırdık. Son dönemlerde kullanılabilirliği kolay olan doğum kontrol iğnelerinin hem olumlu hem de olumsuz bir takım etkileri mevcuttur. Bu makalemizde sizlere doğum kontrol iğnelerinin yan etkilerinden, zararlarından bahsedeceğiz.

gebelikten korunma iğneleri zararları ile ilgili görsel sonucu


Tüm doğum kontrol yöntemlerinin bir takım olumlu ve olumsuz etkileri bulunmaktadır. Bu sebeple hangi yöntem kullanılacak olursa olsun mutlaka bir uzman önerisi alınmalıdır. Hem aylık hem de üç aylık olan korunma iğneleri adet kanamasının başladığı ilk gün de sayılarak beş gün içerisinde uygulandığı taktirde etkisini gösterir. Peki nedir, doğum kontrol yöntemlerinden olan aylık ve üç aylık iğnelerin zararları?
İlgili resim
Gebelikten korunma iğneleri bazı bayanlarda adet düzensizliği, şeker hastalığı, karaciğer bozukluğu, tansiyon yüksekliği, damar tıkanıklığı, ayaklarda ağrı ve şişlik, bacaklarda kızarıklık gibi bir takım olumsuz etkilere yol açabiliyor. Gebelikten korunma iğneleri yan etkileri arasında bulantı, kusma, şiddetli baş ağrısı yer almaktadır. Bu tür şikayetler çıkıyorsa doğum kontrol iğneleri kesinlikle kullanılmamalıdır.
Gebelikten korunma iğneleri zararları Gebelikten korunma iğneleri zararları Reviewed by sunwomens on 04:09:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

ads 728x90 B
Blogger tarafından desteklenmektedir.